Frizerski Studio Cameleon

Uvjeti korištenja

POLITIKA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA (GDPR)

Frizerski studio Camelen posvećuje veliku važnost zaštiti vaših osobnih podataka.
Politika zaštite privatnosti koju provodimo uređuje način i svrhu korištenja osobnih podataka koje prikupljamo prilikom pružanja usluge.
Politika zaštite privatnosti usklađena je s Općom uredbom (EU) o zaštiti podataka koja se primjenjuje od 25. svibnja 2016. godine (GDPR).

Što smatramo osobnim podacima?

Pod osobnim podacima koje koristimo prilikom pružanja usluge smatramo Ime i Prezime, broj telefona ili mobitela te fotografiju završnog rada na vašoj kosi.

Što radimo sa prikupljenim podacima?

Traženi podaci neophodni su nam u svakodnevnom poslovanju i koristimo ih za kreiranje liste narudžbi na tretmane,

kao i za objavu na društvenim mrežama i stranicama koje koristi obrt Frizerski studio Cameleon, isključivo u svrhu poslovnih potreba i poboljšanja naših usluga.

Podatke čuvamo na zakonom propisan način, ne obrađujemo ih i ne dijelimo trećim osobama, trajno ih uništavamo nakon obavljene usluge,

s iznimkom fotografije koja je objavljena na društvenim mrežama, koju u svakom trenutku brišemo na vaš izričit zahtjev. Za fotografiranje i objavu fotografija biti ćete zamoljeni za pismenu suglasnost.

PRIGOVOR NA POLITIKU ZAŠTITE PODATAKA

Sve prigovore na Politiku zaštite podataka kao i zahtjeve za brisanje istih možete uputiti pismenim putem na adresu Frizerski studio Cameleon, Cankareva 9, 10000 Zagreb ili na e-mail adresu: info@studiocameleon.hr